Policia zvicerane kanë arrestuar sadistin maqedonas, i cili në muajin prill të këtij viti, në fshatin Rickenbach të Zvicrës, kishte torturuar një pelë. 31-vjeçari thuhet se ka pranuar aktin e rëndë, njoftojnë mediat zvicerane, njofton nga Zvicra agjencia informative kombëtare “Presheva Jonë”, ky lajm eshte i vërtë edhe spe rapprtin në fjlaë e kemi vënë në rubrikën e humorit…përshkak se është për të qeshur me ket njeri të marrë… Po, sikur të kishte gojë pela e dhunuar, sigurisht do t’ja falte këtë sulm seksual të maqedonasit kundër saj :-)) Ndoshta do ta ngarkonte për vrazhdësi dhe plagë dhe do të kërkonte dëmshpërblim, me kush që herave tjera të autori të jetë pak më romantik:-)))) sepse edhe pela ka emocione dhe e don seksin, ama ja bash ashtu si ky maqedonci me hygjym…Autori, se për qafre mendimi e kishte bërë kët akt, me dëshirë apo për t’i ndrequr letrat me pelën, për ta marrur vizën ende nuk dihet…hetimet vazhdojnë…

 

 

Bernë, 13 qershor

 
Gjurmët e autorit u zbuluan në shatllë, ahurin e kuajve, pas gjurmëve të ADN-së, të siguruara nga një mbeturinë e cigares, të cilën e kishte hedhur  nga shtetasi maqedonas pas aktit…me pelën Gitta… Pas marrjes në pyetje nga policia zvicerane, ai kishte pranuar se natën e 15 prillit, në Rickenbach të Will-it… VAZHDON përmes LIKE... [wp-like-locker]kishte vizituar ahurin e kuajve, ku kishte torturuar pelën 15-vjeçare me emrin Gitta.

Sipas një statistike të medieve zvicerane, bëhet fjalë për një shtetas maqedonas 31-vjeçar, i cili jeton në qytezën Wild dhe se është i njohur edhe për vepra të tjera të pahijshme. Pronari i pelës e pranoi me lehtësim lajmin për zbulimin e autorit, ndërsa shtetasi maqedonas është liruar nga policia. Sipas psikiatrit gjyqësor zviceran Thomas Knecht, një veprim i tillë është alarmues, pasi “shumica e sadistëve serikë eksperimentojnë me kafshë, para se të njëjtën ta ushtrojnë mbi njerëz”.
Pela e gjorë kishte përjetuar lëndime të rënda në organet gjenitale, pasi maqedonasi kishte përdorur mjet të fortë për ta lënduar. Sipas një komunikate të policisë zvicerane, gjatë hetimeve të kryera, ai ka pranuar se gjatë kryerjes së veprës ka qenë nën ndikim të alkoolit dhe drogës.

 

Po, sikur të kishte gojë pela e dhunuar, sigurisht do t’ja falte këtë sulm seksual të maqedonasit kundër saj :-)) Ndoshta do ta ngarkonte për vrazhdësi dhe plagë dhe do të kërkonte dëmshpërblim, me kush që herave tjera të autori të jetë pak më romantik:-)))) sepse edhe pela ka emocione dhe e don seksin, ama ja bash ashtu si ky maqedonci me hygjym…hetimet vazhdojnë…Autori, se për qafre mendimi e kishte bërë kët akt, me dëshirë apo për t’i ndrequr letrat me pelën, për ta marrur vizën ende nuk dihet…hetimet vazhdojnë…[/wp-like-locker]

Për cka Like ?…thjesht për mbrojtjen e  fëmijëve nga fotot, që nuk i takojnë  moshës (-18+)  së tyre.

Ju falemnderit për mirëkuptim !

REDAKSIA

 

SHPËRNDAJE