Eliot Bujupi, supertalenti shqiptar i Shtutgartit, edhe njëherë e ka refuzuar kombëtaren gjermane të futbollit, pasi që dëshira e tij është që të luaj për atdheun e tij, të bëhet “dardan”.

 

Ky fakt, u ka bere shume pershtypje mediave ne Gjermani, kjo pasi që rrallë kush e refuzon kombëtaren gjermane, për skuadra të vogla sic është Kosova.

Ketu, një rrol të rëndësishëm, esencial po e luajnë presidenti i FFK-së z. Agim Ademi me bashkëpuntorë, pasi që jane tejet të angazhuar që tu qëndrojnë afër secilit talent, kudo nëpër evropë e botë.

Këtu vlerësohet lartë edhe angazhimi i z. Isa Sadriu si dhe z. Adil Maliqi të cilët gjithashtu me profesionalizëm dhe shumë përkushtim e trajton secilin talent.

Kjo histori do të duhej të ishte një shembull për tu ndjekur nga të rinjët shqiptarë, se atdheu nuk shitet, atheu nuk ndërrohet. Se për atdheu punohet e derdhet djersë pandalë, asnjëherë nuk është boll.

SHPËRNDAJE