Në një aksident trafiku në rrugën magjistrale Shkup – Bujanoc sot ka humbur jetën tragjikisht Feim S. (43) shtetas i Maqedonisë.

Bujanoc, 5 korrik/AIK-Presheva Jonë

Deri tek askdienti kishte arriur  pasi vozitësi i kamionit të markës WE, D.S. i lindur më 1960, pasi automjeti i tij qaë ngiste kihste dalur nga kontrolli i shpjetësisë lrag rregullave dhe kushteve të komunikacionit, përkundër përpjekje për të ndalur kamonin ai kishte goditur papritmas automobilin e markës “Shkoda- Octavia” me targa të Cekisë, njoftojnë burimet policore.

Me çrastë përveç dëmeve të shkaktuara ka mbetur në vend i vdekur edhe Feim S. i cili në at moment qëndronte para automjetit të tij, duke pushuar ne një parking afër një fshati serb. Ndryshe ne vend ngjarje, ka dal gjykatësi hetues i Gjyqit Themelor nga rrethi i Vranjës, duek paraburgosur vozitësit të kamioin me një muaj heqje lirie.

SHPËRNDAJE