largea_isem1457344340Mëngjesi i parë i kësaj jave nuk nisi mbarë për shefin e grupit parlamentarë të LDK-së, Ismet Beqiri. Ende pa zbardhur mirë dita, atij iu dogj vetura zyrtare, pronë e LDK-së, që ndodhej e parkuar para banesës së tij në qendër të Prishtinës. Do theksuar se ditev te fundit  dhe dekjlarata te flakta, sikur flaka e vetures, ne perkrahje te PDK-së dhe Hashim Thacit qveria e te cilit pèo e mbeshtet “Zajadnicën” pas te cilti rpjket qednroj e Milsehviit e vegjle ne Beograd

Beqiri tha se këto akte duhet të ndalen dhe personat përgjegjës duhet të dalin para drejtësisë, përderisa kryesit e këtyre veprave ai i quajti “Millosheviqët e vegjël”.

SHPËRNDAJE