largea_perez1396560949Jorge Perez është një muzikant spanjoll, i bërë i famshëm përmes videove të veçanta, ku bën muzikë “hot”.
Ai quhet Jorge Perez dhe është një muzikant spanjoll.

Tashmë është bërë i famshëm edhe për diçka tepër të veçantë siç janë tingujt e nxjerrë përmes të pasmeve të modeleve.

Një video e radhës, e publikuar së fundi nga “Patax”, e tregon atë duke i rënë fundshpinave të plot 14 vajzave, si të ishin bateri.

E si përfundim del një muzikë e këndshme dhe njëkohësisht “hot” për t’u shikuar.

 

SHPËRNDAJE