Kompania “Barileva Turist” me një përvojë shumë vjecarë në fushën e turizmit dhe transportit të turistëve, po vazhdon edhe këtë verë të ofrojë shërbime fantastike për në mënyrë që udhëtimi juaj drejt vendlindjes dhe anasjelltas të mos jetë vetëm shpenzim i kohës, por edhe përjetim e kujtim i paharruar.

Me ofertat absolutisht me të mira në tregun tonë, “Barileva Turist” ofron:

Nisje të rregullta çdo ditë

Kosovë- Gjermani- Kosovë

Thirr dhe rezervo biletën me çmim special

24/7 qendra e thirrjeve:

Kosovë

+383 38 606 333

+383 46 606 333 (viber, ËhatsApp)

+383 44 162 498 (viber, ËhatsApp)

+383 49 671 111 (ËhatsApp)

Gjermani

+49 211 550 445 90

+49 173 204 04 09 (viber, ËhatsApp)

Zyret tona:

(Rruga UÇK- Te Qafa)- Prishtinë

(Rr. Bulevardi Bill Clinton), afër TEB- Prishtinë

(Rr.Xhemajl Bejdiqi)- Prizren

(Rruga V- Gervalla 41)- Pejë

I besoni udhëtimin tuaj, apo të më të dashurve tuaj një kompanie të dëshmuar në udhëtime!

Rezervoni udhëtimin tuaj tani!

SHPËRNDAJE