Kompania e udhëtimeve më serioze në vend, me përvojën më të gjatë në këtë industri, “Barileva Turist”, po vazhdon të ofrojë mundësi fantastike për gjithë shqiptarët anë e mbanë, që rrugën për pushimet e tyre në vendlindje, ta bëjnë komod dhe sigurt.

Po ju prezantojmë ofertat dhe oraret e “Barileva Turist” për të gjithë juve bashkëatdhetarë:

𝐕𝐚𝐳𝐡𝐝𝐨𝐣𝐦𝐞 𝐦𝐞 𝐧𝐢𝐬𝐣𝐞 𝐭𝐞̈ 𝐫𝐫𝐞𝐠𝐮𝐥𝐥𝐭𝐚 𝐧𝐠𝐚 𝐌𝐮𝐥𝐡𝐨𝐮𝐬𝐞, 𝐅𝐫𝐞𝐢𝐛𝐮𝐫𝐠, 𝐒𝐭𝐫𝐚𝐬𝐛𝐨𝐮𝐫𝐠, 𝐁𝐚𝐝𝐞𝐧-𝐁𝐚𝐝𝐞𝐧.

𝐍𝐞 𝐭𝐫𝐢 𝐥𝐢𝐧𝐣𝐚:

𝐯𝐢𝐣𝐚

𝟏.𝐀𝐮𝐬𝐭𝐫𝐢-𝐇𝐮𝐧𝐠𝐚𝐫𝐢—> 𝐊𝐨𝐬𝐨𝐯𝐞̈

𝟐.𝐀𝐮𝐬𝐭𝐫𝐢-𝐊𝐫𝐨𝐚𝐜𝐢—> 𝐊𝐨𝐬𝐨𝐯𝐞̈ 𝐝𝐡𝐞 𝐯𝐢𝐣𝐚

𝟑.𝐊𝐫𝐨𝐚𝐜𝐢-𝐒𝐡𝐪𝐢𝐩𝐞̈𝐫𝐢—>𝐊𝐨𝐬𝐨𝐯𝐞̈

Për informata dhe rezervime

𝟐𝟒/𝟕 𝐪𝐞𝐧𝐝𝐫𝐚 𝐞 𝐭𝐡𝐢𝐫𝐫𝐣𝐞𝐯𝐞:

𝐅𝐫𝐚𝐧𝐜𝐞̈

+33187653383

𝐆𝐣𝐞𝐫𝐦𝐚𝐧𝐢

+49 211 550 445 90

+49 173 204 04 09 (viber, ËhatsApp)

𝐊𝐨𝐬𝐨𝐯𝐞̈

+383 38 606 333

+383 46 606 333 (viber, ËhatsApp)

+383 44 162 498 (viber, ËhatsApp)

+383 49 671 111 (ËhatsApp)

𝐙𝐲𝐫𝐞𝐭 𝐭𝐨𝐧𝐚:

(Ëorringer platz 15, 40210)- Düsseldorf.

(Rruga UÇK- Te Qafa)- Prishtinë

(Rr. Bulevardi Bill Clinton), afër TEB- Prishtinë

(Rr.Xhemajl Bejdiqi)- Prizren

(Rruga V- Gervalla 41)- Pejë

 

SHPËRNDAJE