largea_foto-kushtrim1406989202Deputeti i LDK’së Arben Gashi ka reaguar ndaj veprimeve që ka bërë Lavdrim Muhaxheri (heqjen e kokës një të riu në Siri), duke thënë se tani është koha për të larguar një model të tillë individi.
Më poshtë po e botojmë të plotë postimin në Facebook të deputetit Gashi.

Per vlera moderne sociale dhe personale.

Mentaliteti politik dhe social i ndertuar ne 15 vitet e fundit tek shqiptaret; individi i forte ne qender te vemendjes (forca e dhunes, jo e mendjes) ka bere qe te prodhohen individ politik mbi rendin dhe ligjin.
Tani jemi ne fazen e tendences se te rinjeve te shfaqen mbi sistemin dhe te kerkojne krijimin e nje rendi te ri, modeli i Lavdrim Muhaxherit eshte shendrruar ne menyren e te menduarit dhe te vepruarit tek disa te rinje.
Shoqeria Shqiptare (jo vetem Kosovare) ka nevoje te ndertoje modelin e njeriut tolerant te edukuar dhe te suksesit. Ky model duhet te shenderrohet ne vlere shoqerore, dhe eshte mjeti me efikas per largimin e modelit te individit te dhunes si force shtytese shoqerore, edhe si person publik apo politik.

Koha per veprim tani

SHPËRNDAJE