Agnesa Vuthaj ndau shpërblimet e “Presheva Jonë”  maturantëve të dalluar dhe fotogjenikë të “Skënderbeut” dhe “Sezai Surroit” në Kosovën Lindore. “PRESHEVA JONË”  DËRGOI GRATIS SHTATË MATURANTË NË EKSKURZION NJËJAVOR NË SHQIPËRI (DURRËS)

 

Ja edhe rezultatet e Maturantëve të  Gjimnazit “Skenderbeu”- 2011/12, janë: Blerd Ramadani  me  3669 vota, pastaj Fitmi Jahiu – 3497, Adelina Jahiu – 2898, Nora Duraku –  2593 dhe  Prof. Reshat Musliu – 1193

 

 

Prishtinë, 21 maj

 

Atë që e premtuam edhe e realizuam dhe  ata që më shumë votuan, ata edhe fituan !…Pra, sot në kryqendrën e Republikës së Kosovës në Prishtinë u ndanë solemnisht shpërblimet e maturantëve (fotogjeniut-es) të cilët dolën fitues nga konkursi i agjencisë “Preshecva Jonë” të shpallur ditë më parë.

 

Fituesve, shpërblimet  (hargjimet e ekskurzionit për nje javë ditë + një bluzë nga agjencia informative ) katër maturantëve dhe një profesori i ndau secilit në dorë bukuroshja shqiptare, fotomodelja jonë e njohur AGNESA VUTHAJ  e cila maturantëve nga QA “Skenderbeu” nga  Presheve dhe gjithë atyre nga Kosova Lindore ju uroi ekskurzion, pushime  të këndshme në Durrës si dhe suksese në studime. Në ceremoninë e sotme të ndarjes së shpërblimeve maturantëve nga Presheva bukuroshen Agnesa Vuthaj e shoqëroi Kushtrim Maliqi, redaktor i agjencisë.

 

Ngjajshëm uron nga zemra edhe stafi i Redaksisë së  agjencisë informative “Presheva Jonë”.

 

Konkursit të agjencisë informative kombëatre “Presheva Jonë” për zgjedhjen e matuarmnit dhe profesiorti gjeni për një javë ditë resht lecustit,. Viztorët e agjencisë sonë ju përgjigjën masovikisht, që nuk mund të mabhet mend të histroinëe votimeve në Kosovën Lindore. Pra fituesit e këtij konkursi të shpallur nga redaksia jonë që  ju vetë vizitorë, lexuesë të neruar I keni përzgjedhur , duke pëlqyer fotot e maturantëve (fëmijve të juaj, nga familjet e juaj, shokëve e shoqet).

 

Ja  rezultatet e Maturantëve të  Gjimnazit “Skenderbeu”- 2011/12

 

Blerd Ramadani – 3669

Fitmi Jahiu – 3497

Adelina Jahiu – 2898

Nora Duraku –  2593

Prof. Reshat Musliu – 1193

———————————————————————————–

Ja edhe rezultatet e Maturantëve të  Gjimnazit “Sezai Surroi”- 2011/12 (Bujanoc)


KURSE, FITUESIT NGA BUJANCI, QË AGJENCIA « PRESHEVA JONË » JU SIGURON EKSKURZIONIN FALAS, JANË :

 

 

Qëndresa Hyseni-898

Muhamed Ramadani-296


NJË FALEMNDERIM SPECIAL SPONZORËVE TANË:

BICI COMERC – PRESHEVË dhe

“ZENIT” – Corroticë

 

 

Padyshim për fotot e shkëlqyeshme dhe për bashkëpunimin Falemnderojmë  Foto Studio “Vlorën” – Preshevë, Foto “GAZI* Gjilan  si dhe drejtoratin  e Gjimnazit “SKËNDERBEU” të Preshevësdhe atë shkollës sëmesme në Bujanoc si dhe gjithë maturantët dhe lexuesit, vizitorët tanë besnik që ditët e fundit i kaluam bashkarisht.

SHPËRNDAJE