Zyra e Kryeministrit Albin Kurti e ka publikuar agjendën finale të mbledhjes së përbashkët të Qeverisë së Kosovës dhe Qeverisë së Shqipërisë, nesër më 14 qershor, në Gjakovë.

Ngjarja është organizuar të mbahet në Bibleotekën e Qytetit, ndërkaq gjithçka nis me pritjen e Kryeministrit Edi Rama dhe kabinetit të tij.

Pas mbajtjes së mbledhjes së përbashkët, është planifikuar një ceremoni e nënshkrimit të marrëveshjeve që priten të nënshkruhen.

Ndërkaq, në orën 13:15, në Teatrin “Hadi Shehu” pritet të mbahet një konferencë e përbashkët e Kryeministrit Albin Kurti dhe Ramës.

Zyra e Kryeministrit Albin Kurti e ka publikuar agjendën finale të mbledhjes së përbashkët të Qeverisë së Kosovës dhe Qeverisë së Shqipërisë, nesër më 14 qershor, në Gjakovë.

Ngjarja është organizuar të mbahet në Bibleotekën e Qytetit, ndërkaq gjithçka nis me pritjen e Kryeministrit Edi Rama dhe kabinetit të tij.

Pas mbajtjes së mbledhjes së përbashkët, është planifikuar një ceremoni e nënshkrimit të marrëveshjeve që priten të nënshkruhen.

Ndërkaq, në orën 13:15, në Teatrin “Hadi Shehu” pritet të mbahet një konferencë e përbashkët e Kryeministrit Albin Kurti dhe Ramës.

SHPËRNDAJE