Me anë të një postimi të tijin në facebook, ish-kryetari i KF Malishevës ka shprehur lëvdata të mëdha për presidentin e Federatës së Futbollit të Kosovës, për të cilin ka thënë se njerëzit nuk e dijnë se sa puntorë është Agim Ademi, ose disa edhe e dijnë dhe për atë nuk po mund ta durojnë.

Ja postimi i z. Bytyqi:

Me legjendën, më të madhin dhe më të dijshmin për futboll, Agim Ademin. Shumë njerëz nuk e dijnë kush është Agim Ademi, me ditë ju aftësinë e tijë e kishit votuar deri në vdekje, opr nuk e dini, luni filma qysh doni, veq mos harroni se shumë, shumë po gaboni, mblidhni mendët dhe kujtohuni mirë cka po doni me bë, në Ballkan smundet ta zavendësojë asnjë. (statusi i redaktuar, në foto e keni origjinalin).

SHPËRNDAJE