Talibanët në Afganistan kanë publikuar, të ashtuquajturat “plane të sigurisë” për një takim kombtar që pritet të mbahet, por qeveria afgane ka hedhur poshtë pretendimet si të pabaza.

http://www.botasot.info/img/talebans.jpgTalibanët në ueb faqen e tyre të dielen kanë publikuar, hartat e vendeve ku do të mbahen takimet sipas tyre, si dhe një listë të masave të sigurisë.

Por, ministria e brendshme e Afganistanit ka thënë se dokumentet ishin të rreme dhe se talibanët duan të frikësojnë afganët që do të marrin pjesë në këtë mbledhje tradicionale.

SHPËRNDAJE