sht[Familja shtatë- anëtarëshe Musliu, që jeton në Lagjen “Kodra e Trimave” në Prishtinë, i varë shpresat për mbijetesë tek më e vjetra e shtëpisë.

Gjyshja Nafia, e cila i ka mbushur të tetëdhjetat, përpiqet që me pensionin e saj t’i mbaj me bukë djalin dhe mbesat.

Asaj i ka rënë barrë që të kujdeset për krejt familjen, pasi djali dhe për gruaja e tij janë me aftësi të kufizuara.

Nafia, tregon për mundimet dhe vështirësitë e jetës që i kalon për t’u kujdesur për familjen e saj.

https://youtu.be/VRn8NE479T8

Bajram Musliu, djali i Nafies, është me të meta psikike, prandaj nuk mund t’i dal në ndihmë familjes. /Tribuna Channel

SHPËRNDAJE