Policia zvicerane, njofton se tek të arrestuar janë gjetur shumë sende të vjedhura, janë gjetur stoli, e gje sende tjera të cmueshme me vlere prej 20.000 eurosh. Edhe para arrestimit të këtyre tre kriminelëve serbe ne Zvicër, sipas policisë, ka pasur arrestime të tilla të cilët janë ekstradur menjëherë në Serbi ose në Francë, prej nga kanë ardhur. 

Gjenevë, 17 prill/ AIK-Presheva Jonë

Gjatë kësaj jave policia zvicerane ka arrestuar edhe tre kriminelë serbe (Trois hommes d’origine serbe ont été arrêtés en Suisse cette semaine) kanë raportuar mediat frankofone. Fjala ketu është për grupe dhe banda hajdutësh që vinjnë ka shteti fiqnjë, nga Annecy (FR) për të zhvilluar aktivitete kriminale njofton polci akantonale e Gjenevës. Gjatë aksionit të fundit polcia e kantonit të Gjenevë snë bashkëpunim me atë zvicerane dhe franceze ka arritur sukses në kapjen  e këtyre bandave kriminaleme origjinë ng Serbia. Policia zvicerane, njofton se tek të arrestuar janë gjetur shumë sende të vjedhura, janë gjetur stoli, e gje sende tjera të cmueshme me vlere prej 20.000 eurosh. Edhe para arrestimit të këtyre tre kriminelëve serbe ne Zvicër, sipas policisë, ka pasur arrestime të tilla të cilët janë ekstradur menjëherë në Serbi ose në Francë, prej nga kanë ardhur. 

SHPËRNDAJE