Televizioni Shtetror i Serbisë RTS kishte uruar ditëlindjen e Presidentit Hashim Thaçit,por ky u sulmua nga mediat serbe.

Në media serbe e kanë quajtur këtë artikull skandaloz duke shkruar “ RTS uron ditëlindjen e Thacit, shkrim skandaloz i mediumit që funksionon me para të taksapaguesve serbë”.

“Në faqen e internetit të RTS për disa orë pati një njoftim në seksionin “Vremeplov”, i cili festonte ditëlindjen e Presidentit të shtetit të rremë të Kosovës, Hashim Thaçi”.

Bordi redaktues i portalit RTS lëshoi ​​një falje të vakët, me arsyetimin se përmbajtja ishte ngarkuar automatikisht në portal dhe se “nuk kishte asnjë vërejtje për këtë seksion ndër vite, kështu që ky gabim nuk u vu re, deri sa reaguan lexuesit e portalit”, thuhet në mediat serbe.

Postimi në fjalë është fshirë, dhe ju kujtojmë se ky nuk është një rast i vetëm nga pakujdesia që kufizohet me fyerjet ndaj shërbimit publik.

SHPËRNDAJE