Më 11 mars, 2011,

11 muze në të gjithë Ballkanin Perëndimor – të gjithë anëtarët e rrjetit të Muzeut të Ballkanit të iniciuar nga CHëB (Trashëgimisë Kulturore pa Kufij), do të hapet ekspozita e në të njëjtën temë, “1+ 1: Life & Love”. Ekspozitat janë duke u zhvilluar në shumicën e vendeve ballkanike përfshirë edhe Kosovën dhe Shqipërinë.Në Kosovë ekspozita hapet në Muzeun e Prishtinës.Ekspozitat janë festa të trashëgimisë së pasur të përbashkëta të rajonit dhe të vlerave universale që na bashkojnë të gjithëve.

Muzetë janë të ndryshme, disa janë të mëdha në qytetet të mëdha dhe disa janë shtëpi të vogla historike.

SHPËRNDAJE