Kim Kardashian… me dashuri nga Hawai e deshmon rinine me sharm dhe vijat e trupit seksi…Foto + Video

Duket se Kim u mësua me jetën e detit, aty ku më mirë se kudo mund të bëjë poza sensuale dhe ku linjat e saj të shumëpëlqyera dalin më së miri në pah. 31-vjeçarja shfaqet me kostum banje në pozicione sensuale dhe asnjëherë nuk harron të ekspozojë pjesët e trupit që janë gjithnjë pjesa e saj … Continue reading Kim Kardashian… me dashuri nga Hawai e deshmon rinine me sharm dhe vijat e trupit seksi…Foto + Video