pollxccPërleshja ndodhi në shtator 2013 përballë një shtëpie publike sexi në Latti (BE) kishte përfunduar në gjakderdhje

 

Biel, 13 nentor  -Maqedonasi u dënua me 9 vjet burg për vrasjen e një shqiptari nga Kosova, në vitin 2013 nw  një klub seksi në Latti në Rapperswil. Gjykata ka vendosur se nuk ishte një aksident, por një vrasje, sepse ketë akt kriminal e beri maqedonasi  i cili u vërtetua edhe përmes ADN,  kishte bërë me paramendim, njofton “Presheva jonë” duke ju referuar burimeve te tribunalit në Biele (BL).

Përleshje që shpërtheu ndodhi në shtator 2013 përballë një shtëpie publike sexi në Latti (BE) ka përfunduar në gjakderdhje. Një shqiptar nga Kosova 39 vjeçar ka vdekur pasi u godit me thikë në sy, pasi  kishin bërë seks ne treshe. Tehu i saj kishte zhytur tru. I akuzuari kryesor, i nacionalitetit maqedonas, u dënua në vitin 2015 deri në 10 vjet burg për vrasje, tentativë dëm të rëndë trupor dhe rrahje.

 

SHPËRNDAJE