Në Shqipëri sot është heshtje zgjedhore, ndërsa nesër 3.164.859 votues me të drejtë vote do të mund t’i drejtohen qendrave të votimit për të zgjedhur drejtuesit e tyre lokal.

Dy partitë më të mëdha, Partia Demokratike (PD) dhe Partia Socialiste (PS), e mbyllën fushatën mbrëmë në të njëjtën kohë në vende të ndryshme në Tiranë me dy mitingje madhështore.

SHPËRNDAJE