Medvegje, 11 mars  -Pas zerave se edhe Medvergja, pos Preshves dhe Bujnacit do “te jen pjese e Kosoves”  autirtet e larta serbe nga Boegrdai nuk ndalen se vizituarit kete qytet te njohur si pjese e Lugines se Presheves. Keshut pas presidneti serb Aleksander Vucic, sot ne Medvegje do te qednroje  Zëvendëskryeministrja dhe Ministrja e  Ndërtimtarisë, Transportit dhe Infrastrukturës Zorana Mihajlovic, njfotn agencia e lajemeve Presheva jone”

Ajo ne Medvegje do te shoqerohet me Ministrin e Rinisë dhe Sportit, Vanja Udoviçic

Gjatë vizitës, Mihajlloviç do të zhvillojë një takim me kreun e rrethit të rrethit të Jabllanicës, Milos Ciric, në selinë e Qendrës Kulturore në Medvegjë në orën 10 dhe do të zhvillojë një takim tjetër me kryetarin e Bashkisë së Medvegjës, Nebojsha Arsiq, nga ora 11:00.

Pas takimeve, do të mbahet një konferencë për shtyp, ku do të marrin pjesë ministri dhe Udoviçiç, kryetari i bashkisë së Leskovcit Goran Cvetanoviç

SHPËRNDAJE