serbrbrPreshevë, 9 nëntor  -Qytearet e Kosoves dhe shiptaret ne Amerikë  duket se kane pasur arsye te mbeshtesin krahas Clinton edhe  presidentin e porsazgjedhur te Shteteve të Bashkuara”te Amerikës , Donald Trump, i cili ishte pro Kosovës. Ai në një deklaratë të tij dhënë për Larry King në vitin 99, kërkon të ndërhyhet me trupa tokësorë për t’i dhënë fund luftës në Kosovë, shkruan agenica  e lajmeve “Presheva Jonë”

Dhe kjo deklarate e Trump duket se ka bere nervoz mediat serbe te cilet ditë  me pare e falsifikuan nje interviste me te, cka e detyruan edhe vete Trump ta demantojne kete skandal ne Serbi. Por serbet nuk ndalet aty, ata sot presidentin amarikan e kane bere serbe , shka te kralevines, duke i venë kapelen e shajkashëve te Shumadise qe dikur mbanin cetnikët. Kete ebne pak per inat tr shiptaee pak per inat pse kerkuar ndrrhryje forcave amerikane ne Serbi per ta shpëtuar Kosoven

SHPËRNDAJE