Me 8 Mars: “Presheva jonë” ne mesin e Shoqatës Ndërkombëtare “Women Alb World” në Gjenevë

Gazetari i agjencise se lajmeve “Presheva jonë” Nefail Maliqi me rastin e 8 Marsit ne mesin e grave shqiptare ne Zvicer, të Shoqatës Ndërkombëtare “Women Alb World” në Gjenevë. Mirela Mezani, presidenente, Juliana Cici, sekretare e Pergjithshme, Blerina Zoto,Teuta Rashiti Anetare dhe Fortesa Mustafa anetare te komitetit Gjenevë, 8 mars -Shoqata Internacionale “Women Alb World” është një … Continue reading Me 8 Mars: “Presheva jonë” ne mesin e Shoqatës Ndërkombëtare “Women Alb World” në Gjenevë