kosoossPolicia kantonale, pasi e lirojne kosovaren i thonë:   Hajt bi ne shtëpi kendo e vallzao sa të duash, për aq kohë sa nuk do të shqetësoni dikend..! “

 

Lozanë, 9 nentor  -Policia ka denoncuar nje  kosovar për “prishje të rendit publik”. Ajo ka  përdorur zë dhe kërcenin në rrugët e qytetit e Lozanes  rreth 18h. Agjencia e aljemeve “Presheva jone¨” ka emsuart se ajo mkendonte rrushe rrexhen n’midis Zvcrës ?!

 

Lob, avokati i kosovares: Nuk ishte vepër

Një kosovare tridhjetë vjeqare ja toht ekenges piskamëdhe vallëzon “I Feel Good” nga James Brown. Sipas “24herues”, policia ka vlerësuar se ajo ka prishur  rendin publik dhe për këtë arsye eshte arrestuar dhe derguar  para drejtësisë.

“Unë kam qenë gati për të hyrë në metro, kur katër oficerë erdhi tek unë. Ata me thanë se unë po pengoja njerëzit. Për pesë vjet rreshtazi ata janë duke me shkaktuar probleme” ka phjuar kosovarja para drjetesi ne gjykaten e Lozanës. Sipas saj, policia nuk pranonë të shfrytëzojn e imazhet e kamerave.. ”

 

Avokati i  saj Jean Lob, vuri në dukje se “bikers bëjnë zhurmë per cod dite e antë më shumë se kjo grua deh kush nuk i ben zë?!” Prandja sipas voktioate kosovares, kota  “akuza jane  të pabaza”

Policia kantonale, pasi e lirojne kosovaren i thonë:   Hajt bi ne shtëpi kendo e vallzao sa të duash, për aq kohë sa nuk do të shqetësoni dikend..! “

Sébastien Jost, zëdhënës i policse ka theksuar se “kmei disa denoncime për prishje të rendit publik gati per cdo javë.” Dëshmitarë nga vendi i ngjarjes, refuzojne të flasë- I kontaktuar nga “20 minuta”, një dëshmitar në vendin e ngjarjes siguron se nuk ishte shqetësuar.

Gazetat zvicerane duke cituar fjalet e kesja kosovare, shkrujane se “gruaja e cila jeton në Zvicër pa letra, preferon të hesht nga frika se mos po e kthjne në vendin e saj qe aktualisht eshte luftë.”

Policia kantonale lidhur me rastin ne fjalë eshte pergjigjur se “Ne kurrë nuk kemi pasur një rast të tillë dhe jemi te kënaqur nga zhvillimet në kryeqytetin e Vaud-it. Policia këshilloi gruan për të shkuar në shtëpi, duke me sygjeruar: Kendo e vallzao sa të duash, për aq kohë sa nuk do të shqetësoni dikend..! “

SHPËRNDAJE