prootAtetentati i shtetit kosovar të prire nga bandant kriminale -mafioze  mbi te riun shqiptar Astrit Dehari ka shokuar dhe shkaktuar reagime edhe ndër disporen shqiptare.  Mërgimtaret në Zvicer kane organizuar nje protestë me moton: Drejtesi per vrasjen kundër Astrit Deharit! Kështu, tubim9 ne fjlaë mbahet nesër ne ora 16-të, ne Gjenevë psra pallatit te OKB-së ne Gjenevë.

SHPËRNDAJE