MORA KUFERIN, U NISA PËR GURBET… LAMTUMIRË ATDHE ! …KESH I VOGËL E U RRITA N’GRAZHDIN E SERBISË U MËRZITA…MU, MUUU..!  LAMUTIMIRË OJ  SHTALLË, LAMUTIMIRË O JU FUSHA TË THATA PA GJELBRIME ! RROFTË  SERBIA, RROFTË SCHENGENI EDHE UNË  ME AUTOBUS NE GJERMANI DU ME SHKUUUU…Po, cfarë nodhi me lopën e Serbisë në Gjermani…hmmm, hmm… shikone, shikone…Helmuti i rrezikshëm a ?!…VAZHDON përmes LIKE..

 

[wp-like-locker]Edhe kësaj lope duket  se ju ka mëzitur shpirti, presin nga regjimi, fushta pa kullosa s ka kush i ponon, besa edhe jarani mzati i ka ikur ne diasporë….dhe duket se ka vendosur t’i jap fund vuajtjeve dhe ja mësue perendimit. As lopët nuk i lanë rehat në Serbi,…Ditën xekrrat, natën polica tuj ndjek ato kujfijve.

 

Lopa  ndihet e diskrimnuar në Serbi ku edhe bari është i thatë në Luginëne Preshevës dhe nuk ka ku të kullosë e shkreta. Lopa ka degjuar  fjalë se  ajo do të prehet për mish sepse mishin nga Kosova po vjen e po shitet në Bujanoc e Preshevë dhe kështu për t’i bërë vbballë konkurrencës, shumë lope do të jenë  viktimë e masakrave, kasapit. Për t’i shmangur kësaj tragjedia, kjo lopë falë Brukselit për lëvizje të lirë dhe falë Beogradit për presion do t’ja shkepin pa pasportë në Gjermani..Muu, muuuuuu !
Rroftë serbia, rroftë Schengeni edhe unë me autobus në Gjermani du me sjhkuuuu.. muuu, muuuuuuu….Bise ma mirë me autobous se keta me aroplanat na fikën në ket sezon…Bile ma mirë me autobus, sepse  sa herë që tum teket me u pshurr, shoferi i tham: Bite,  ndalma busit ta vadaiti pak qat bai qaty qe qneka ba shkrum, biole te han qato shoqet e mija qe po i la këtu…[/wp-like-locker]

 

Për cka Like ?…thjesht për mbrojtjen fotot nga  fëmijët  për t ‘mos i shikuar ato, që nuk i takojnë  (-18) moshës së tyre.

Falemnderit për mirëkuptim !

SHPËRNDAJE