Duke u nisur nga oborri i dy shkollave maturantët edhe këtë vitë kanë defiluar nëpër rrugët e qytetit por marshit iu kishin bashkangjitur një numër shumë i madh i maturantëve.Për të parë më për së afërmi atmosferen e cila ka mbretëruara nëpër Restorantet ku maturantët festonin mbrëmjen e Maturës ekipi i jonë vizitoi dy restorantet atë Romansa në fshatin Zhunicë dhe Evropa 3. Të disponuar me atmosferen dhe të mërzitur nga se po ndahen nga miqtë që për katër vite kanë kaluar çastet më të mira maturantët shprehen. Është një mbrëmje mjaftë emocionuese,  por mbi gjitha sonte jemi duke kaluar shumë mirë potencuan disa nga profesorët. Po ashtu dhe drejtori i Gjimnazit “Skenderbeu” Abdurrahman Zulfiu deklaroi se atmosfera është në nivel dhe nxënësit janë duke u kënaqur, kurse në restaurantin Romansa fjalimin e drejtorit Talat Arifi maturantët e gjatyë gjithë kohës e përcollën me duartrokitje. Këtë vit, për dallim nga viteve tjera, për atmosferën e mbrëmjes së maturës që të jetë në nivel sa më të mirë, kanë marrë pjesë edhe katër aktorë nga Kosova të emisionit Prrall me tupan. TVP

SHPËRNDAJE