largea_angela1407164182Bleona Qerreti dhe Anxhela Martini po ja kalojnë mirë në Ibiza pasi atje kanë gjetur edhe shqiptarë. E njërin që e kanë takuar duket se e kanë për zemër.
“Omg gjithe#Albaniaka ardh ne#ibiza” ka shkruar Qerreti në Facebook.

SHPËRNDAJE