sorrraPreshevë, 18 shtator  -Ai ka dy gra, shtatë fëmijë dhe Soraya: Ky është një yll shqiptare bleu xhipin (Jeep) prej  75.000 euro per serben Soraja Vuçeliç, shkruajne gazezat e Beogradit me titujt si: Ky eshte shiptari qe sponsoriozn serbene Vucelivic (Ovaj albanac je Vucelic sposor) transmeton agjencia e lajmve “Presheva Jonë”

 

sorrrkrYlli estardes serbe Soraja Vuçeliç, e cila është këto ditë në qendër të vëmendjes për shkak se ai dyshohet se nxiti dy të rinj të mundë Starlet Emu Đuhić, thuhet në lidhje me biznesmenin e diskutueshëm shqiptare Dorian – Ton Leknikaj në Tiranë, e cila ka shtatë fëmijë dhe dy gratë.

Tri ish-shoqe te mira Soraya, Madam Zheljko dhe Ema Đuhić ishin dikur mikesha dqe i ndante vetem gjumi e pastaj ato u prishen per disa aresye qe nsen luften, gjelozine mes mes vete pr “frajerat” shqiptar ne stilie…n jo ti ma morre, jo ti ma mashtrove.

sorrrSipas gazetave serbe, kjo histori e e ktyre grave dje mikesha, sot armike,  belaja e tyre nis ne lidhje me çështje dashurie te Soraya dhe biznesmenët shqiptarë Dorian – Ton Leknikaj, me të cilin dyshohet se në mënyrë të fshehtë pa pesë muaj më parë dhe mori një xhip nga ai dhurate, me vlerë 75.000 euro me të cilin eshte pare shpesh ne foto dhe video.

Sipas burimeve, janë vazhdimisht udhëtojnë vizituar shumë destinacione ekzotike bashkë.

Si shtoi burimi, Soraja përsëri duke u përpjekur që të dëgjohet me biznesmenin shqiptar të sqaroj ca gjëra, por Toni nuk duan të dëgjojnë me  për te, sepse duke se e  ka kuptuar se ajo me te ka bare hajgare dhe kjo “dashuri” me te  është vetëm për interes.sorrww

SHPËRNDAJE