Angelina Jolie, Catherine Zeta Jones, Micheal Jackson, Johnny Deep dhe figura të mëdha të Hollivudit dhe spektaklit janë shndërruar në protagonistë të papritur të pikturave historike.

Ihttp://www.botasot.info/img/anxhelina-monaliza.jpgmazhet e jashtëzakonshme u krijuan nga një artist amator, i cili ka kryer një përdorim të përkryer të “Photoshop”, duke bërë që pothuajse të mos dallohet që bëhet fjalë për fotografi të riprekura.

Autori, nëpërmjet ndihmës së një softueri dixhital, arriti t’i jepte fotografive të njëjtën pamje si bojrat e ujit, ndërsa përdori dhe disa teknika të tjera për një realizim sa më të përkryer.

Midis punimeve të tij, spitak Angelina Jolie, e risjellë si një “Monalisa” e kohëve moderne.SHPËRNDAJE