“Kosova, pjesë e garës më të madhe të këngës në Evropë që prej vitit të ardhshëm Kosova do te jete prezente ne “Eurovision-2018” lajm boll i mire për Kosoven sikur te ishte ashtu, por ja zyrtaret e EBU/UER ne Gjeneve sot duke dementuar njoftimin ne fjalë i kane deklaruar agjencise se lajmeve “Presheva jonë” ne Zvicer se lajmi nuk eshte i vertetë.

“Kosova sikur verfte te ihste prezente ne Eurovision-2018 ne padyshim do te kishim si lajm ne web faqen tone zyrtare apo agjencia  e juaj “Presheva jonë” siq e keni zakon, do ta kishte e para nje lajme të tille, te mire qe edhe ne do te kishim deshiruar.. Ne jemi duke hulumtuar origjinën e lajmit se prej nga ka dalur…” ka thënë sot pë agjencie lajmeve “Presheva jonë” znj.Radka Batcheva, pergjegjese dhe manegjere e Unionin Evropian të Transmetimeve

Sidofte zyrtaret e EBU’së ne Gjenevë jane duke marrur sa perkrahje po aq edhe kundershtime qe Kosove te (mos) jete prezent  në evnementin e muzikes evropiane “Eurovision-2018”

SHPËRNDAJE