I pytetur nga agjencie në fjalë rreth ketij lajmi të padisë kundër tij, Dick Marty ai është përgjigjur se « nuk kam njohuri rreth kesaj padie » Madje ai për ATS është përgjigjur më tutje se « unë askund në raport e as në intervista të mia nuk kam përmendur familjen  e « shtëpisë së verdhë ». Dhe një padi e tillë nuk është serioze… » 
 
 
Gjenevë, 31 mars / AIK-Presheva Jone

Lajmin  e padisë së pronarit të ashtuqujaturës “shtëpi e verdhë” kundër Dick Marty  e ka emetuar sot agjencia zvicerane ATS.  « Sipas kanalit televiziv shqiptar Top Channel pronari i ashtuquajturës shtëpi e verdhë » ka kërKuar nga Dicka Marty ose të kërkoj falje ose dëmshpërblim prej 260 mijë franga » ka njoftuar ATS (Agences Telegarfique Suisse), ka njoftuar AIK “Presheva Jonë”
 

I pytetur nga agjencie në fjalë rreth ketij lajmi të padisë kundër tij, Dick Marty ai është përgjigjur se « nuk kam njohuri rreth kesaj padie » Madje ai për ATS është përgjigjur më tutje se « unë askund në raport e as në intervista të mia nuk kam përmendur familjen  e « shtëpisë së verdhë ». Dhe një padi e tillë nuk është serioze… »  Në fund të kësaj agjencie thuhet po ashtu se në hetuesi të raportit figuron një emër tjetër si pronar i « shtëpisë së verdhë » dhe jo ky i cili ka paditur Dick Marty. Eshte dicka konfuze aty…” thuhet në fund të agjencisë zvicerane.

SHPËRNDAJE