Fustan i errët, vezullues por i tejdukshëm. Ajo që mund të shikohet me sy të lirë është se fustani në fjalë rrëshqeu formalisht në trupin e Bleona Qerretit pasi gjoksi i këngëtares është para syve të çdokujt. Thuhet se dëshmitarët kanë parë më poshtë se këngëtarja nuk ka pasur as mbathje. Ky megjithatë mbetet një fakt për tu verifikuar mirëpo ajo që është e sigurt është se kjo foto ka shkaktuar shume debate e polemika dhe e ka vendosur Bleonën në qendër të një skandali. Veshja e perdorur nga Bleona ne ceremonine e ndarjes se cmimeve Grammy Award, nuk eshte pritur mire as nga media dhe publiku amerikan. US Weekley theksonte se nje sondazh i saj e cilesoi Bleonen si artisten qe ishte veshur me keq ne aktivitet.

http://www.botasot.info/img/bleonaqereti.jpg

SHPËRNDAJE