Zyra e presidentit të Komisionit Evropian  njofton AIK “Presheva Jonë” :

 

“Presidenti i Komisionit Evropian, Jose Manuel Barroso do të zhvillojë gjatë kësaj jave një tur në Ballkan, ku do të takohet me zyrtarë të vendeve të ndryshme, por jo edhe në Prishtinë, Tiranë dhe Beograd ashtu siq ju kishte deklaruar juve presidenti i Komisonit Evropian në Gjenevë..” deklaron për AIK “Presheva Jonë” z.Michael Karnitschnig, zyrtar në kabinetin e presidenitt të KE në Burksell.  

 

Bruksell, 4 prill / AIK-Presheva Jone


Zyrtarët nga kabineti i presidentit të KE-së i kanë bërë të ditur sot aghjencisë sonë AIK « Presheva Jonë » se vizita e z.Barroso nis me Zagrebin më  7 prill, pastaj në Sarajevë, Podgoricë, ndërsa kësja radhe jo edhe Tirana, Prishtina dhe Beogradi. Z,Barroso megjthse na kishte derkalruar në Gjenvë s enë fillim të majujit të ardhshëm do të gjendem në Trianë, Prishtinë dhe Beograd. Se cila janë arësyerat e aanshkalimit dhe ka kjo motive poltike për vizitës së z.Barroso në Tiranë dhe Prishtinë z. nga zyra e kreut të KE-së në Bruksell kanë dhënë sot sqarime për agjencinë tonë se « anashkalimin e këtyre tre qendrave nuk ka kurrëfarë motivesh politike, por thjeshtë logjistike dhe të kohës.. » “Presidenti i Komisionit Evropian, Jose Manuel Barroso do të zhvillojë gjatë kësaj jave një tur në Ballkan, ku do të takohet me zyrtarë të vendeve të ndryshme, por jo edhe në Prishtinë, Tiranë dhe Beograd ashtu siq ju kishte deklaruar juve presidenti i Komisonit Evropian në Gjenevë që në fakt edhe Kosova, Shqipëria dhe Serbia ishin në agjendën e kësaj vizite” deklaron për AIK “Presheva Jonë” z.Michael Karnitschnig, zyrtar në kabinetin e presidentit të KE në Bruksell.  

SHPËRNDAJE