Shoqata e Studentëve Shqiptarë të Gjenevës (AEAG l’Association des Etudiants Albanais de Genève), ka nderin t’ju  ftojë në aktivitetin e radhës me rastin e 4 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës.

Pra, nën organizimin e  Komiteti të Shoqatës së Studentëve Shqiptarë në Gjenevë (AEAG) me rastin e 4 vjetorit të pamvarësisë dhe ribotimit të romanit të tij për të tetën herë “Gjarprinjtë e gjakut” autori i kësaj vepre dhe veterani i shquar Adem Demaci legjenda e gjallë e rezistencës shqiptare pas dy javësh  kemi nderin dhe privilegjin të mirëpresim shkrimtarin dhe veprimtarin e madh të çështjes Shqiptare Z. Adem Demaçi në kuadër të konferencës « Një shekull histori në jetën e një shkrimtari » i cili për 2-3 orë do të jetë në mesin e studenentëve, akademikëve shqiptarë dhe zviceranë në Univesitetin e Gjenevës.
Konferenca me z.Adem Demaci do të mbahet me datën 23.02.2012 në ora 19h00 në ndërtesën Uni Mail (Bd du Pont-d’Arve 40 – 1205 Genève), në sallën R080.

Ju mirëpresim!

Ju lutem të pranoni përshëndetjet e sinqerta dhe konsideratën tonë të lartë

Komiteti i AEAG,

Elma Berisha, Ilir Muji, Fortesa Mehmeti, Endri Poda, Erika Haxhi dhe Mujë Shala

SHPËRNDAJE