Zvicra mbështet Shqipërinë me 5,3 milionë euro

Me një financim prej 5,3 milionë eurosh, Zvicra mbështet Shqipërinë për përshtatjen me standardet evropiane të ruajtjes së digave, njofton AIK “Presheva Jonë”

Nga kjo shumë, 1 milionë euro, do të shkojnë për studime më të thella mbi perspektivën e digave në lumenjtë Drin dhe Mat.

Monitorimi i ruajtjes, parametrat e derdhjes dhe planet e emergjencës së brendshme, janë tre përbërësit kryesor të këtij projekti.


Nuk ka komente

Bëhu komentuesi i parë!

Komentoni