ZVICËR: Një i cmendur « maqedonas » nga Bazeli mbyt një grua dhe tetë tjerë plagos

Një grua (46 ) me biçikletë ka humbur jetën dhe shtatë kalimtarë të rastin nga një i cmendur duke ikur  nga burgu i psikiatrisë. Personi i ikur nga psikitaria e bazeli është me orgjinë nga Maqedonia, njofton agjencia informative « Presheva jonë »  

Bazel, 14 mars

Një person (27 vjecar)  që kishte arriture të ikte nga burgu i psikiatrik në Bazel të Zvicrës ka bërë një skandal në trafik  i cili pasi kishte  rrëmbyer një veturë ka goditur me qëllim një grumbull njerëzish. Personi i ikur nga psikitaria e Bazelit është me orgjinë nga Maqedonia, njofton agjencia informative « Presheva jonë » . Sipas njoftimeve të para viktimë parë ishte një grua e cila  (46 ) ngiste biçikletën ka vdekur nga dhe shtatë kalimtarë tjerë kanë pësuar lëndime të rënda e të lehta.  I « cmenduri »  është arrestuar menjëherë  nga policia , njoftojnë burimet e agjencisë nga Bazeli.


1 Komente

  1. Shqyptar, March 14, 2012:

    Jane çu peshe kjo fare e felliqte sllavesh, e kryet e vet e honkshin, inshaAllah, Amin, Paqe!

Komentoni