ZViCËR: Guri prej 200 kg që ka bllokuar rrugën për dy javë resht

Ky guri si „babgjysh“ në mes të  rrugës në Zvicër nuk ka 20 kg apo 200 kg, por plotë 200 tonë..nuk është as muze e as dekorim, por me pahirë, ka rrëshitur nga malet në rrugë, falë zotit por pa pasoja, njofton agjencia “Presheva jonë. Guri që po e shifni në foto . ka bllokuar rrugën dhe nuk del as njeri e as teknikë që mund ta luaj vendit i cili qe plot dy javë ka lyp “azil” në këtë rrugë në Julier, fshta ky në  Mulegns(GR) të Zvicër


1 Komente

  1. beni, November 8, 2012:

    ….guri prej 200 kg. qe ka bllokuar rrugen!!!!!!

Komentoni