Xherdani prezanton nënën, Fatimen dhe vëllanë, Arianitin

largea_xherdani1407171599Xherdan Shaqiri ka postuar në rrjetet sociale një fotografi me nënën e tij, Fatimen dhe vëllanë, Arianitin. “Kujtime nga vera me familjen”, shkroi Xherdani në përshkrimin e fotografisë.


Nuk ka komente

Bëhu komentuesi i parë!

Komentoni