Xhamia e re te parkingu i PTK-së

Komuna e Prishtinës ka vendosur përfundimisht lokacionin se ky do të ndërtohet xhamia e re në Prishtinë kërkesë kjo e kamotshme e Bashkësisë Islame të Kosovës. Në një njoftim të lëshuar nga Komuna e Prishtinës bëhet e ditur së Këshilli i Drejtorëve i Komunës së Prishtinës sot ka miratuar vendimin për caktimin e lokacionit për ndërtimin e objektit të xhamisë në Prishtinë. Lokacioni për ndërtimin e xhamisë përfshin pjesët e ngastrave kadastrale me një sipërfaqe prej 8100 m2. Vendi i quajtur “Blloku III i Ndërtesave”, apo siç njihet ndryshe si Parkingu i PTK, në Ulpianë.
Mbetet të shihet nëse ky lokacion do të jetë i pranueshëm për Bashkësinë Islame të Kosovës.


2 Komente

  1. perparim, February 10, 2012:

    tjeter simbol i talibanizmit ,ja coni emrin arid uka se ashtu ndjeheni me krenar ju talibanet e kosoves.

  2. mergimtari, February 11, 2012:

    zotni mos OFENDO se nashta nin naj keriqali dhe IVJEN INATI

Komentoni