assa11
Agjencia e Lajmeve “Presheva Jone” ka hapur njekohesisht dy SONDAZHE ne te njejten kohe ate ne Portal si dhe ne Facebook. Arsyeja pse e kemi hapur njekohesisht edhe ne Facebook edhe ne Portal eshte sepse kemi pasur ankesa serioze ne te kaluaren se pse po hapim sondazhe vetem ne facebook kur ka shume qytetare te Presheves qe nuk posedojne FACEBOOK PROFILE, cka ne nje fare forme ua kemi mohuar te drejten e votes.

Deri tani ne Portal po udhheq lideri i PDSH z.Ragmi Mustafa bindshem kundrejt kunderkandidateve te tije me rezultat si ne tabelen ne vijim:

Sorry, there are no polls available at the moment.

Nderkohe ne Facebook po kryeson lideri i ALTERNATIVA-s per Ndryshim z. Shqiprim Arifi dhe ate me rezultat si ne vijim…

 

FACEBOOK

sasasasa

 

SHPËRNDAJE