Vizitorët e “Presheva Jonë” : Topi I artë I takon Ronaldos !

Cristiano Ronaldo (Real Madrid) 686 50%

Leo Messi (FC Barcelona) 607 45%

Xavi Hernandez (Barcelona) 71 5%

Janë këto rezultatet e sondazhit I cili ishte I hapur për 2 ditë në Agjencinë “Presheva Jonë”  rrethë asaj se kush do ta fitoj këtë vit topin e artë.


4 Komente

  1. guri, December 7, 2011:

    le ta marre Ronaldo sepse messin e mbajne me hater sikur ja dhane para dy vjetesh kur duhet ta merrte weslei Snaider ku fitoi gjithcka me Interin.

  2. bekim, December 8, 2011:

    hahaha ka eksperta ma te mdhejn me dit kush e fiton sna ka met neve ktu na shqiptart me mujt ja japiim topine art najkuj ne kosov hahahah aja esht e pa diskutushme messi e fiton kjo esht e ditne

  3. duhet ta marr ronaldo pasi mesi e morri njeher pa mirt pasi duhej ta fitont wesli snaider por ja dhan cmimin messi qe at viti nuk luajti gati gjysm zezoni ne fund fundit ky esht cimim politik jo real te gjith e dim cfar esht ne gjendje te bej messi dhe cmimi duhet ti jepet baz performances jo talentit edhe po te mos luj messi zezoni far do ja japin cmimin aty oer shkak se jan dashur te ai kjo u vrejt qart parat 2 viti kur i takoj snaider qe ja solli titullin inerit pas 50 vitesh ky esht lojtari qe bene diferenc

  4. hahaha, December 9, 2011:

    iihaa qysh boohen eksperta shqiptar shnaider .po leni kto fantaziija o shqiptar sdii sa e kshyrni messin kur luun. juu kisha luut moos e zgatni ma shuum ka kuush i zgjedh kto puun.. bb

Komentoni