Vetëvendosja: E “vlerëson“ me yje qeverinë

 

Aktivistë të Lëvizjes Vetëvendosje realizuan të premten një aksion simbolik në bulevardin “Nënë Tereza” në kryeqytet, me ç’rast me fotografi të politikave kanë improvizuar Pasarelën e Hollivudit e të cilën për rastin e Kosovës e kanë quajtur “Pasarela e turpit”.

Sipas tyre, në fotografi paraqiten yjet e hajnisë së pronës publike, të mirëqenies së qytetarëve dhe të së ardhmes së Kosovës dhe atyre u prin kryeministri Hashim Thaçi dhe disa ministra.

Në mesin e atyre që nga Vetëvendosje konsiderohen si hajna të pronës publike, përveç kryeministrit Hashim Thaçi ishin edhe Besim Beqaj, Edita Tahiri, Bredri Hamza, Hajredin Kuçi dhe Bajram Rexhepi.


Nuk ka komente

Bëhu komentuesi i parë!

Komentoni