Vetëm 3 vjeç, vret babanë me pistoletë

Një histori e tmerrshme dhe një tragjedi e vërtetë, është cilësuar ajo e vrasjes që një babai, nga fëmija i tij … vetëm 3 vjeç.

Viktima quhet Michael Payless dhe mësohet se ka vdekur në vend, pas një goditje me pistoletë që i bëri djali i tij i vogël, ndërsa ai ishte shtrirë në shtrat dhe po shihte TV.

Nuk është ende e qartë për hetuesit se sa afër ishte fëmija në fakt, kur ai e tërhoqi këmbëzën dhe goditi për vdekje të atin.

Për këta faktorë, duhet të presim vendimin e autopsisë. Por sipas një rindërtimi të parë të ngjarjes, fëmija ka gjetur një armë në shtëpi, lehtësisht të arritshme dhe kaq, duket se ka mjaftuar për të kryer vrasjen fatale.


Nuk ka komente

Bëhu komentuesi i parë!

Komentoni