VAKIA E ZOTIT: Vdes në bunker që e ndërtoi për t’i shpëtuar kjametit ?!

Vakia e Zotit i thonë kësaj, ndaq besoni e ndaq jo, një person me emrin  Peter Keller ka punuar  për tetë vjet rreshtazi për ta ndërtuar një bunker për t’u strehuar, duke u bazuar në disa media se herë ket vit e herë n’at vit do te bëhet katasrofë (kjamet) . Më pas filloi të hiqte ushqime mënjanë, për t’i çuar në bunker, të cilin e ndërtoi sepse besonte se mund ta shpëtonte nga fundi i botës. Por, një një moment depresiv, ai vraua gruan dhe vajzën e tij, ndërsa më pas shkoi dhe u vetëvra në bunkerin që e kishte ndërtuar pikërisht për t’i mbijetuar fundit të botës. Shumë amerikanë në fakt, siç raportojnë mediat, kanë nisur të marrin masa për fundin e botës, pasi besojnë se ai është i afërt.

———————————-

JA EDHE KOMENTET E JUAJA:

VAKIA E ZOTIT: VDES NE BUNKER QË E NDËRTOI PËR T’I SHPËTUAR KJAMETIT
www.preshevajone.com
Agjencia informative Presheva Jonë


5 Komente

 1. Toli9, April 30, 2012:

  nuk ka pas faj njeri e ka ndje se per ate eshte fundi, ka mendu per krejt po jo i ka deshtu vetem per te paska qene….

 2. Albi Rexha, April 30, 2012:

  Let besojn apet :@19cb2fc77c644c21ebfbae25cf74b077:disqus  

 3. Mariglen_paja, April 30, 2012:

  nji bunker mund te shpetoj vetem nga lufta, fundi i botes mund te vije nga permbytjet, nga zjarri, etj.. edhe nuk i dihet se kur mund te jet ajo dite!

 4. Golman01, April 30, 2012:

  Piqk nanes vet me hi apet ka me vdek…Jav qifsha ropt Amerikanve uneee…!!!

 5. Topoallibedri, April 30, 2012:

  vetem allahu i din se kur dot behet.

Komentoni