Tiranë, një 17-vjecar gjendet i vdekur në banesë

Një 17 vjecar është gjendur sot i vdekur në një banesë në Kamzë. Policia bën të ditur se i riu S.Muca u gjet në shtëpinë e shtetasit Hysen Kurti.

Forcat e rendit dyshojnë se viktima ishte futur për të vjedhur dhe se mund ta ketë zënë korenti, gjë që i ka shkaktuar edhe vdekjen.


Nuk ka komente

Bëhu komentuesi i parë!

Komentoni