STUDENTI DHE POLICI

Dikur rreth mengjesit ndalon polici i doganës studentin në rrugë dhe i kërkon dokument identifikimi. Ky i përgjigjet:

– Nuk e kam letërnjoftimin, a bën indeksin?
– Bën…
Studenti i jep indeksin, ky e shikon, dhe i thotë:
– Uhhhaaa, ti djalosh me të vërtetë paske udhëtuar shumë…Sa herë në muaj blenë këpucë ? Bajagi udhë po bëjshe..Po i njihshe edhe gropat e rrugëve  Preshevë-Prishtinë…


2 Komente

  1. gjangi, January 9, 2012:

    ka edhe kesi polic por per fate mire jan pak

  2. shemsi, January 15, 2012:

    ky ti humb edhe delet

Komentoni