Sofia: “Kam fat që kam trup seksi”

Aktorja dhe modelja Sofia Vergara, ka zbuluar për gazetën ‘Huffington Post’. “Mamaja ime e ka trupin si timin, kushërirat e mia, pra nuk kam unë diçka speciale në lidhje me trupin tim. Por nuk mund të ankohem, pasi vërtet kam fat që kam një trup seksi. ka shtuar ajo.


Nuk ka komente

Bëhu komentuesi i parë!

Komentoni