Një histori dashurie është duke skandalizuar Austrinë, pasi një grua, në afkt mësuesja 42-vjeçare e djlaoshit 12 vjecar Erwinit 15-vjeçar kanë bërë publike historinë e tyre se janë duke “kaluar” që kur ai ishte 12 vjecar?! E dënuar me 22 muaj burg për pedofili, Renata Juras dhe Erwin Lechner kanë përdorur mediat e vendit për të protestuar. Jo vetëm kaq, por marrëdhënia midis të dyve ka tre vjet që ka nisur, atëherë kur djali ishte vetëm 12-vjeçar dhe ajo ishte trajnere e skuadrës së volejbollit ku adoleshenti ishte regjistruar. Siç tregojnë, ndërsa fillimisht marrëdhënia midis të dyve kishte qenë si çdo marrëdhënie e zakonshme midis një të riu dhe trajneres së tij, me kalimin e kohës diçka nisi t’i tërhiqte drejt njëri-tjetrit, ndërsa Renata e mbante pas stërvitjes me preteksin se kishte nevojë për stërvitje ekstra deri sa u lidhën

Për më tepër, gruaja është shtatzanë prej pesë muajsh me të riun që mund të ishte fare mirë djali i saj. “E dinim se çfarë po bënim që në fillim, ndryshe nuk do të kishi zgjedhur të vazhdonim. Bërja publike e historisë kishte një domethënie të madhe për të dy, edhe pse e kuptojmë që shumë njerëz nuk e mendojnë si të mundur. Megjithatë, ata që skandalizohen gjejnë tek marrëdhënia jonë vetëm një valvul për të shkarkuar tensionet e tyre”, u shpreh Renata për “Welt”.

“Çfarë më pëlqen tek ai? Fakti që arrin të marrë çdo impenjim seriozisht, ashtu si një i rritur. Është në gjendje të jetë vetvetja në të gjithë aspektet dhe ndonjëherë ngjan më i pjekur edhe se vetë moshatarët e mi”, shtoi 42-vjeçarja, e cila pas lindjes së fëmijës mund të përballet me pothuajse dy vjet burgim për marrëdhëniet e saj që thyen të gjitha tabutë.

SHPËRNDAJE