(AIK-Presheva-Jone)

 

 

Reperit afro-amerikan fifty cent I është hedhur në tavolinën e gjykatës një padi për shkeljen e të drejtës së pronësis.

Dje në gjykatën e qarkut në Neë York është pranuar një padi nga Tyrone Simmons kundër yllit të repit në botë 50 Cent.

Fjala është për hitin e vitit 2007-8 “I Get Money” që sipas Simmons,ai I pari e kishte blerë atë instrumental dhe më pas fifty e kishte marrë për vete duke e bërë hit.

Nga gjykata paditësi kërkon që afroamerikanin ta dëmtojnë me para kesh.

SHPËRNDAJE