DARDANI, SHYQYR KA BËR MA MIRE, I SHPËTOI QENVE T'PCINJËS HE DALSHIN FARE

Edhe për kundër thash e themeve të cilët qarkullojnë nëpër opinion se gjendja shëndetësore po vështirësohet e fëmijës katër vjeçar Dardan Hyseni nga fshati Rahovicë i cili aksidentalisht pësoi nga qentë endacak, përkundrazi gjendja e tij po përmirësohet nga dita në ditë.

Me këtë rast nëna e Dardanit Valona Hyseni për Radiotelevizionit Presheva shprehet se gjendja e tij por përmirësohet gradualisht, sespe është nën kujdesin e mjekëve specialist të Insitutit për fëmijë Nëna dhe Fëmija në Beograd. Me këtë rast ajo thekson se gjatë kontaktit me anëtarët e familjes të cilët po përkujdesen atje për gjendjet Dardanit potencojnë se në dallim me ditë më parë tani ai ushqehet dhe shëndeti i tij është më i mirë. Rasti në fjalë na bënë të kuptojmë dhe të kemi kujdes si të rriturit e posaçërisht fëmijët që të mos jemi pre e qenëv endacak të cilët qarkullojnë edhe në mes të ditës në qendër të qytetit. (RTV Presheva)


3 Komente

  1. Mendi, January 29, 2012:

    I UROJ SHERIM SA ME TE SHPEJT:

  2. gazmendi, January 30, 2012:

    shèrim samete shpejt shoku dardan

  3. skender, February 6, 2012:

    shermi sa mete shpejti dardan s

Komentoni